24.9.09

Es presenta la penya Blanc i Blava de Ripollet, de Penya Espanyolista de Ripollet





El passat divendres, 24 de juliol, es va presentar al Centre Cultural de Ripollet la penya de l'Espanyol de Ripollet. L'acte va consistir en una xerrada-col·loqui amb la intervenció dels escriptors pericos Sergio Fidalgo i Nacho Julià. Els promotors de la penya perica, Joan Miralles i Francisco Javier Tapia, van ser els encarregats de presentar l'acte i van anunciar que el mes de setembre tenen previst formalitzar la nova entitat.



A l'acte es va presentar la revista 23 perico, dirigida per Sergio Fidalgo, qui també va parlar del seu llibre Las bravas del bar Tomás, escrit amb Carles Valls. Nacho Julià va presentar la seva obra Yo, minoría absoluta. Fidalgo i Julià van explicar les seves particulars visions de l'Espanyol i va sorgir un debat amb el públic assistent.




Durant el col·loqui, també es van parlar d'altres temes com la problemàtica dels autocars per desplaçar-se al nou estadi. L'acte va comptar amb l'assistència de representants d'altres penyes vallesanes com la de Cerdanyola i la de Montcada i Reixac.